de la

4500 RON

DOR de pedalat în DOLOMIȚI

21 - 28 OCTOMBRIE

Desfășurător

Ziua 1 - 21 octombrie 2023 Zboruri din Cluj-Napoca sau București

Întâlnirea cu ghidul se va face la Aeroportul „Avram Iancu” Cluj-Napoca la ora 12:00! Ne cunoastem , facem formalitatile, iar la 13:45 decolăm cu directia Treviso. Vom ateriza la ora 14:35, ora locala, iar apoi plecam spre Mestre. Pentru zborul din București, turiștii vor zbura la 6:10 de la Aeroportul Henri Coandă si vor ateriza la 7:15 la Treviso . Astfel vor avea timp de petrecut pe cont propriu în Veneția până la sosirea grupului de Cluj. În luminile serii vom descoperi Veneția, un oraș misterios care ne va cuceri cu farmecul ei la apus. O hoinareală pe străzile și canalele venețiene ne va desfășura în fața ochilor povestea venețiană: Bazilica San Marco, Piata San Marco, Grande Canale, podul Rialto, Palatul Dogilor. Pentru ca  experiența autentică să fie completă, se poate opta pentru o excursie pe insulele Murano/ Burano, bastion al manufacturierilor sticlari încă din sec. Al VIII- lea. Cazare în Mestre!
 

Ziua 2 - 22 octombrie 2023 - Ne deplasăm la Verona cu trenul aproximativ 2 ore. Închiriem biciclete pentru 2 zile de vis în Verona și în localitățile din jurul acesteia, bine cunoscute pentru via de vie și vinul excelent. Începem turul pe bicicletă în oraș pentru a descoperi comorile Veronei: Arena Romană, casa Julietei, piazza Bra, Castelvecchio și Ponte Scaligero, iar când dorim un popas, știm o pizzerie unde se poate mânca cea mai bună pizza italiană din zonă la care se mănâncă gustos. Desigur, un pahar de vin, proseco sau o bere locală se potrivește de minune cu mâncarea delicioasă. Pedalăm până în cartierul istoric San Zeno, urmăm râul Adige și ne bucurăm de vacanță. Cazare în Verona.

Ziua 3- 23 octombrie 2023 - Pornim din centrul orașului mergi, în ritm lejer, către zona Valpolicella unde se produce vinul Amarone. Mergem cu bicicleta pentru a descoperi dealurile din jurul Veronei de-a lungul cărărilor de țară printre fermele antice, podgorii și plantațiile de măslini. Traseul este în mare parte ușor, cu o oarecare denivelare în partea finală. Vom putea explora poteci ascunse printre vegetație și sate antice și vom descoperi toate secretele producției de cel mai nobil vin din Valpolicella. Participăm la o degustare de vin! Cazare la Verona!

Ziua 4 – 24 octombrie 2023 Ne deplasăm cu autobuzul de la Verona la Riva del Garda, aproximativ 2 ore și jumatate. Peisajul este uluitor și ne îndeamna să luăm la pedale sau la pas muntele pentru a vedea daca este aievea sau doar un paravan zugravit de vreun pictor celebru. Ajunși în Riva del Garda, lăsăm bagajele la cazare, ne schimbam și mergem să preluăm bicicletele de la centrul de închiriat ( inchiriatul unei biciclete MTB electrică este aproximativ 45 euro/zi), iar apoi pornim în aventura pe traseu. Mergem pe malul lacului Garda, într-o tură de cicloturism în care vom descoperi stațiunea Riva del Garda și împrejurimile, ajungând în niște locuri cu o perspectivă superbă asupra lacului si a asezarii: Via Giacomo Maroni, Torre Apponale, castelul Arco, valea Sarca, satele Ceniga, Dro si Pietramurata, rezervația naturala Maroche-vale glaciară, lacul Cavedine. La întoarcerea în Riva del Garda vom savura o băutura rece pe malul lacului, bucurându-ne de locurile unde am ajuns.Informatii traseu: lungime 45 km din care: 28 km pista de biciclete, 17 km străzi și drumuri locale, urcare însumată 500 m, suprafața de rulare: 3 km pietriș, 42 km asfalt.

Ziua 5 – 25 octombrie 2023 Pentru a doua zi de aventură cu pedale am ales un traseu mai solicitant: Riva del Garda-Ponale-Lago di Ledro, însă efortul depus la urcare ne va fi răsplatit înzecit cu privelisti divine asupra celor două lacuri (Garda si Ledro), cât și cu trasee MTB cum doar în Dolomiti se regăsesc.Informații traseu: lungime 35 km (cărare 15 km, pistă biciclete 8 km, drumuri și străzi 12 km), suprafața traseu : asfalt 17 km, petriș 15 km, inierbat 3 km, urcare însumată 1700 mSeara ne întoarcem la Riva del Garda pentru cazare!

Ziua 6 – 26 octombre 2023 A treia zi de pedalat este dedicată turului părții de nord a lacului Garda, incluzând cel mai spectaculos traseu de ciclism din Europa, construit deasupra apei lacului: Riva del Garda-Limone sul Garda. De la Limone traversam lacul cu ferry la Malcesine, de unde continuăm pedalatul pe malul lacului, luând la rând toate stațiunile până la Riva del Garda (Campagnola, Navene, Torbole), cu popasuri pentru poze și înghețată artizanală în locurile interesante.Informații traseu: lungime 37 km, din care pista pentru biciclete 12 km, drumuri si strazi 20 km, feribot 5 km, suprafața rulare: asfalt 25 km, iar restul pavaj și pietriș, urcare însumată 1000 m.

Ziua 7- 27 octombrie 2023 Este ultima zi în care pedalăm în Dolomiți. Vom pedala pe malul lacului Garda până în Malcesine de unde urcăm cu telecabina pe Monte Baldo la peste 1700 m altitudine. De aici avem cea mai fabuloasă priveliște asupra lacului Garda. Începem apoi coborarea spectaculoasă spre nordul lacului, la Torbole. Vom parcurge trasee ireal de spectaculoase și vom traversa sate tradiționale cocoțate pe versanți sau aliniate de-a lungul văilor largi. La sfârsit vom declara convinși că zona Riva del Garda este regina traseelor de cicloturism și MTB.Informații traseu: Lungime 50 km din care 10 km pistă, iar restul de 40 drumuri locale și străzi, suprafața rulare: drum pietriș și pământ înierbat 13 km, drum pavat 12 km, asfalt 25 km, elevație însumată 1000 m. Aerul tare de munte amestecat cu puternica senzație de libertate emanată de munții care se oglindesc in luciul lacului Garda, ne vor permite cu greu sa coborăm printre pământenii care trebăluiesc cu preocupările cotidiene.Riva del Garda - Verona - Treviso (cazare în zona Mestre

Ziua 8 - 28 octombrie 2023Ne intoarcem acasă: Treviso, avionul decolează la 15:30 și aterizează la Cluj-Napoca la 17:50. Zborul spre București decolează la 7:50 și aterizează la 10:45.

Pachetul include:

- transportul cu avionul, compania WizzAir, din Cluj-Napoca sau Bucuresti la Treviso si retur, bagaj mic de mana
- cazarea 7 nopti in camera dubla,tripla sau apartament
-transferurile locale cu mijloace de transport in comun (tren, autobuz)-asistenta turistica asigurata de ghid national atestat-vom pedala/merge in grup compact, pesoanele care refuza deplasarea in grup o fac pe cont propriu si isi asuma crearea unor situatii neplacute
 
Pret/pachet/persoana 4500 lei (la un tarif al biletelor de avion dus-intors de pana la 700 lei. Daca biletul se scumpeste vom mari tariful cu aceeasi suma cat e diferenta pana la 700 lei).
PARTICIPARE
Pentru a participa la eveniment, trebuie achitat un avans de minim 2500 lei pana in data de 30 septembrie 2023 (cu cat mai repede cu atat mai bine, deoarece tarifele biletelor de avion pot suferi scumpiri mari cu cat se apropie de data plecarii).
 
Daca doresti sa te inscrii, completeaza formularul urmator si vei fi contactat de catre noi:https://forms.gle/9jLVrCpyCMtDb3qU7
Informatii suplimentare:
Simona BARTIȘ
0744 671 685
agentiadortravel@gmail.com
 
Agenția Dor Travel organizează  în parteneriat cu Bike Academy a doua ediție a turei MTB în Dolomiti, zona Lago di Garda, cu un strop de relaxare în Veneția și Verona, Murano, Burano. Hai cu noi in Italia între 21-28 octombrie 2023 să descoperi niște locuri fabuloase: Veneția, Murano/ Burano, Verona, Riva del Garda, Malcesine, Limone Sul Garda, traseele minunate de cicloturism și MTB din preajma Lago di Garda si Lago di Ledro.
  1. ro
  2. en
  3. fr

MARCĂ ÎNREGISTRATĂ LA NIVEL EUROPEAN

CONTRACTUL CU UNITĂȚILE DE CAZARE

CONTRACTUL CU AGENȚIILE REVÂNZĂTOARE

CONTRACTUL CU TURISTUL

ASIGURARE FALIMENT

LICENȚA DE TURISM

CERTIFICAT D.A.T.

CUI

Termeni și condiții

Politica de prelucrare a datelor

Politica de cookie-uri

ANPC

Modalități de plată

Contact

 +40 744 671 685

 agentiadortravel@gmail.com

 rezervare@dortravel.ro

SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL

CUI 45469113

J12/177/2022

RO29 BTRL RON CRT 06 3059 4001

BANCA TRANSILVANIA

1 Decembrie 1918 nr. 18, Gherla, Cluj, România

AUTORIZAȚII

COPYRIGHT @2024 Toate drepturile sunt rezervate SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL