COPYRIGHT @2022 Toate drepturile sunt rezervate SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL

AUTORIZAȚII

Contact

 +40 744 671 685

 +40 758 522 522

 agentiadortravel@gmail.com

 rezervare@dortravel.ro

SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL

CUI 45469113

J12/177/2022

RO29 BTRL RON CRT 06 3059 4001

BANCA TRANSILVANIA

1 Decembrie 1918 nr. 18, Gherla, Cluj, România

Termeni și condiții

Politica de prelucrare a datelor

Politica de cookie-uri

ANPC

Modalități de plată

CUI

BREVET DE TURISM

LICENȚA DE TURISM

ASIGURARE FALIMENT

CONTRACTUL CU TURISTUL

CONTRACTUL CU AGENȚIILE REVÂNZĂTOARE

Dor Travel se poziționează în rândul agențiilor care scriu povestea anului 2022 în turismul românesc. Există multe locuri valoroase care merită promovate din punct de vedere turistic. Noi le vizităm, le descoperim și vi le prezentăm. Credem cu tărie că prin turism pot fi dezvoltate în mod real comunitățile locale.” – Simona Bartiș, Asociat Dor Travel.

”Agenția noastră promovează conceptul de vacanță cu trei tipuri de activități: drumeție, meșteșug și gastronomie locală. Astfel, experiența călătorilor este surprizătoare și savuroasă. Le propunem acestora să se bucure de timpul liber în natură, să descopere la pas sau de pe bicicletă, frumusețea și simplitatea locurilor, puterea creației populare și aroma meselor tradiționale. Susținem inițiativele locale care investesc în păstrarea tradițiilor vii.” – Dorin Farcaș, Asociat Dor Travel.

PRIMUL PAS ÎN 

CĂLĂTORIA DOR TRAVEL ESTE 

LANSAREA AGENȚIEI

CĂLĂTORIE ÎN IE

Marți, 22 martie 2022, începând cu ora 18.00, la Pensiunea Ioana din Gherla, str. Clujului nr. 4, Dor Travel a organizat evenimentul de lansare a noii agenții de turism organizatoare pe piața din România.

La eveniment au participat: reprezentanți ai autorităților locale și centrale, directori de școli și grădinițe, furnizori locali de produse tradiționale și servicii turistice, antreprenori și reprezentanți ai mediului privat, familii cu copii, reprezentanți ai Centrelor de informare turistică,  ai unităților de cazare și a altor agenții de turism din zonă, jurnaliști și creatori de conținut pe platforme și bloguri de turism, ONG-uri și alte inițiative locale de promovare a tradițiilor și comunităților.

Mulțumim tuturor invitaților care au decis să fie alături de noi la acest prim pas! Mai jos puteți urmări cum a decurs evenimentul.