17 SEPTEMBRIE 2023

TÂRGUL GAL SOMEȘ TRANSILVAN DE LA BONȚIDA

Ne face mare plăcere când suntem parte activă din astfel de evenimente minunate, când suntem înconjurați de oameni frumoși care sunt uniți într-o comunitate a binelui, așa cum este GAL Someș Transilvan.

16 SEPTEMBRIE 2023

CONECT.ONG - TÂRGUL CU POVEȘTI DE BINE

Astăzi, cu Dor Travel suntem în Piața Muzeului ca actor de #responsabilitatesociala împreună cu Pro Armenopolis, ca susținător al structurilor non-guvernamentale pentru a realiza împreună proiecte faine pentru comunitățile locale. Te așteptăm la 14.30 ca să auzi direct de la noi care este următorul proiect. Mulțumesc Fundația Civitas pentru Societatea Civilă pentru că faceți bine în comunitățile locale.

03 SEPTEMBRIE 2023

TUR GHIDAT ÎN CLUJ-NAPOCA

Am avut plăcerea de a mă înscrie alături de familie la un tur Cluj Guided Tours pentru a descoperi Clujul povestit de oamenii comunității. Noi, la Dor Travel încurajăm inițiativele frumoase, iar rolul pe care îl asumați voi prin susținerea ghidajului profesionist în promovarea turistică ne place foarte mult. Mulțumim George pentru astăzi. Atmosfera a fost prietenoasă și relaxantă. La cât mai multe parteneriate împreună!

25 - 27 AUGUST 2023

DOR TRAVEL - INFOTRIP în ALBA II

Multumim Consiliul Județean Alba si Alba Tourism pentru info-tripurile cu oameni faini pe care le organizați.

20 AUGUST 2023

Festivalul ARMENOPOLIS 2023

Gherla, o adevărată experiență urbană!
Duminică, 20 august, la Centrul de Informare și Promovare Turistică Gherla, de la ora 17.00, la Festivalul Armenopolis am lansat primele 8 oferte turistice integrate ale orașului. Acestea pun în valoare proiectele Povestea Gherlei și desigur Poveștile prezentului. Dor Travel va continua activitatea în proiectele de responsabilitate socială, pe care le-a orientat de la început în domeniul în care activează, respectiv turismul.

10-14 IULIE 2023

Tabăra COPIII ÎN JURUL LUMII

Copii frumoși și timp petrecut împreună cu cele mai creative minți, pline de imaginație și curiozitate. Prima zi din Tabăra COPIII ÎN JURUL LUMII, Vacanța de vară, 10-14 IULIE 2023. O poveste frumoasă la Rogoz. Mulțumim Reghina Cosma și Calina Marzac. Joc și joacă la Podinaresort în Ungureni. Azi am învățat să ne prezentăm frumos și am descoperit câte aspecte frumoase avem în comun. Am descoperit deprinderi și obiceiuri din lumea de odinioară și ne-am împărțit pe țări pentru a cunoaște și despre alte culturi ale lumii. Ce activități faine ne așteaptă....

07-09 IULIE 2023

DOR TRAVEL - INFOTRIP în ALBA

Descoperă Alba: Un județ al priveliștii, al cunoașterii, al experientelor, al gustului autentic și al patrimoniului. Info trip Apuseni bine organizat de Consiliul Judetean Alba. Cu Dor Travel am cunoscut timp de 3 zile oameni așa de faini și desigur poveștile prezentului din Apuseni. S-au născut niște idei minunate și privim cu încredere în viitor!

01-02 IULIE 2023

DOR TRAVEL participă la LOLA FEST

Weekend cald de vară și atmosferă relaxantă, cu muzică bună și oameni faini la Lavanda Lola Fest 2023. Pentru copii avem ateliere creative. Și un concurs în care se poate câștiga un loc în Tabăra COPIII ÎN JURUL LUMII, Vacanța de vară, 10-14 IULIE 2023. Lavanda este superbă! Și... Nu plouă!

26 IUNIE 2023

DOR TRAVEL lansează POVEȘTILE PREZENTULUI din GHERLA

Poveștile prezentului la Gherla. 26 iunie 2023. Un eveniment de mulțumire pentru cei care au ales să participe la Campania de crowdfunding derulată pe platforma Crestemidei Fundația Civitas pentru Societatea Civilă și astfel să contribuie la realizarea primelor 4 filme din proiectul Poveștile prezentului. Mulțumim Via Cluj Tv Cele mai frumoase povești despre comunități sunt spuse de oamenii din comunități!
Tur de oraș
Prezentare filme: Hayakaghak - Հայաքաղաք / Ținutul Fluturelui Albastru / Vitralii Artă Sacră / Crama Vatra Rosia.
Seară de film în aer liber. Multumim Ioana Mihaela Pop
Socializare și vorbe bune de împărtășit cu prietenii.
Proiect Adventure Academy sprijinit de Dor Travel

14-16 IUNIE 2023

DOR de BUCURIA din BASARABIA - INFOTRIP

Ce oameni frumoși am cunoscut în Republica Moldova și ce destinație extraordinară este Carlevana!
În circuitul din Republica Moldova, ne vom opri în acest loc de poveste și vom descoperi împreună ceea ce are Republica Moldova mai gustos și tradițional!

18 MAI 2023

DOR TRAVEL la PALATUL ELISABETA

 Ne-am bucurat să fim prezenți la Palatul Elisabeta, printre cei peste 500 de români din toate colțurilele țării și de peste Prut. Semne bune anul are!

08 - 12 MAI 2023

DOR de ciocolată belgiană de ZIUA EUROPEI

Dor de ciocolată de ZIUA EUROPEI este despre a descoperi BELGIA și a trăi o experiență de neuitat cea mai frumoasă perioada a primăverii. Dacă vă plac plimbările și mișcarea în aer liber, veți afla că Belgiei i se spune și inima verde, având multe locuri divine de explorat în natură. Vă invităm la o călătorie prin orașele prestigioase, care sunt magnifice din punct de vedere al istoriei, arhitecturii sau culturii, multe fiind recunoscute în patrimoniul UNESCO.

04 MAI 2023

DOR TRAVEL spune POVEȘTILE PREZENTULUI

Zilele acestea se spun Poveștile prezentului în imagini, fotografii și cadre! Mulțumim oameni frumoși! Mulțumim Crestemidei, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, Via Cluj Tv. Dor Travel sprijină această inițiativă și ajută la finalizarea cu succes a proiectului de crowdfunding propus de Adventure Academy Suntem alături de oamenii care spun Povestea Gherlei și o întregesc prin pasiunea lor.

29 APRILIE 2023

DOR TRAVEL - deschiderea Domeniului Regal SĂVÂRȘIN

Sâmbata, 29 aprilie, de la ora 12.00, a fost deschisă la public “Casa Ceaiului”, aflată în “Satul Regal”, la intrarea pe domeniu. Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au găzduit, în Luminișul din Parcul Regal, la intrarea din strada Regina Ana (Valea Troașului), festivalul “Suflet de România”.

17 - 20 APRILIE 2023

DOR de Malta – INFOTRIP

Info trip Malta! Țară insulară situată în centrul Mării MEDITERANE. O interacțiune perfectă între Europa și culturile mai vechi din Africa și Orientul Mijlociu. Sfântul Apostol Pavel a naufragiat în largul Maltei în 60 CE. Crucea cu opt colțuri, sau malteză, adoptată de ospitalierii Sfântului Ioan din Ierusalim în 1126, este legată în mod obișnuit de identitatea Maltei și este tipărită pe moneda euro a țării.

30 MARTIE 2023

Digital Up – Dezvoltare Antreprenorială pentru IMM

Dor Travel la a cincea ediție din cadrului proiectului Digital Up – Dezvoltare Antreprenorială pentru IMM, inițiat de CONAF - Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), împreună cu Patronatul Femeilor Antreprenor (PFA), în parteneriat cu Visa, NOD și Wingate Project, susținut de Vodafone Business și moderat de către jurnalistul Alessandra Stoicescu.

18-25 MARTIE 2023

DOR de pedalat în INSULELE CANARE

Las Palmas, 50-60 km/zi cu elevații între 1300-1500 m, cu biciclete electrice. Faleze înalte, stâncoase și munți vulcanici. Sate izolate și orașe cu viață de noapte vibrantă. 20-25 grade și briza oceanului.

08-12 MARTIE 2023

DOR de BARI - Poarta de intrare a Europei

Călătoria a marcat sărbatorirea primăverii...și unde se poate simți mai bine primăvara decât în însorita Italie, pe malul Mării Adriatice. Cu acest prilej am dat posibilitatea domnilor să facă un cadou frumos sau doamnelor să se răsfețe cu ocazia Zilei de 8 Martie!

14-17 FEBRUARIE 2023

DOR de CIPRU - Insorita Larnaca

Cipru ne-a convins încă o dată că este o destinație minunată de revenit! Călătoria din 14-17 Februarie 2023 Dor de Cipru - Insorita Larnaca a fost despre cunoaștere, relaxare și experiențe de neuitat!

04 FEBRUARIE 2023

Cucerim Creasta Cocoșului

Pentru curajoșii care nu s-au speriat de codurile de ninsoare, ieri a fost o zi minunată într-o excursie faină marca Dor Travel în care am încercat împreună să Cucerim Creasta Cocoșului!

19 - 28 IANUARIE 2023

DOR de MAROC - INFO TRIP

Dor Travel alături de oameni faini de tot, în info trip în Maroc. O lume minunată și colorată ni se desfășoară în fata ochilor și ne face să ne bucurăm din plin de fiecare zi de circuit.

14 IANUARIE 2023

DOR de Drumeție pe Țibles

Dor Travel în Dor de Drumetie pe Tibles și la Izvorul Iza! O călătorie despre prietenie!

7 IANUARIE 2023

Pe urmele lui Pintea Haiducul

Un început de poveste! Pe urmele lui Pintea Haiducul, prima excursie Dor Travel din 2023 în Țara Lapușului

23-27 DECEMBRIE 2022

Crăciun în Maramureș

Zile încărcate de obiceiuri și tradiții maramureșene, colinde, bucate specifice, dans și voie bună, vizite în Țara Lăpușului și timp de calitate în familie la Podina Resort.

11-18 DECEMBRIE 2022

INFO TRIP - Insulele Canare

Am testat trasee de cicloturism, stațiuni litorale și montane, gastronomia locală, condițiile de cazare și modalități de petrecere a timpului liber! In cele 8 zile petrecute pe insula , între 11-18 decembrie, am ajuns in locațiile: Las Palmas G. C., Mogan, Maspalomas, Agaete, Tasartico, Tejeda, Fataga, Arucas, Puerto de Las Nieves, San Bartolomeu. Am pregătit o vacanță activă pentru anul 2023 care include: cicloturism, drumeție, plajă și ocean, degustare de bucate și băuturi locale, descoperire meșteșuguri și tradiții locale , interacțiune cu localnicii, relaxare și distracție!

09-11 DECEMBRIE 2022

TIMM 2022 - București

DOR Travel a participat la Târgul de Întreprinderi Mici și Mijlocii în cadrul pavilionului expozițional Romexpo.

25-28 NOIEMBRIE 2022

INFO TRIP - DOR de Franța

Călătorie pe 2 roți pe Coasta de Azur! Am pedalat  împreună de-a lungul coastei stâncoase în Parcul Natural Esterel, pe pistele care traversează Nisa, Monte Carlo, Cannes,  San Remo, pe străduțele medievale ale satului Eze și am contemplat Monte Carlo de la înălțime din La Turbie.

22 NOIEMBRIE 2022

Jurnal de călătorie 2022, Harta destinațiilor 2023

O seară minunată! O locație de excepție! The CLUB Cluj. Jurnal de călătorie 2022: 8 servicii, 200 de fotografii, locații de vis, experiențe de neuitat! Il puteți urmări aici: https://youtu.be/wMAEU8fnakk
Harta destinațiilor 2023! Am lansat oferta de servicii pentru anul următor într-o atmosferă caldă, cu un vin excelent și cele mai gustoase bucate. Ne-am întâlnit cu mulți oameni frumoși!  https://www.dortravel.ro/oferte

07-09 NOIEMBRIE 2022

Dor Travel este la WTM 2022, Excel London.

O lume întreagă la un loc! Dor Travel a făcut ocolul pământului în ... 3 zile, la World Travel Market, în cadrul centrului ExCeL London. Turismul și destinațiile de pe toate continentele au fost reprezentate impecabil la cel mai mare târg B2B (business-to-business) din lume, desfășurat la Londra, între 7 și 9 noiembrie! Suntem mândri că am fost în locul potrivit, la momentul oportun, pentru a ne fixa ora exactă în turism. Am câștigat aripi! Trendul mondial este în direcția turismului activ, a îmbinării culturii cu tradiția și a gastronomiei cu meșteșugurile, a promovării moștenirii istorice cu experiențele inedite care pot fi găsite în prezent în comunități! Dor Travel merge în direcția perfectă a ofertelor "tailor made", de adaptare a acestora la profilul clientului individual sau a grupurilor! Suntem entuziaști și avem un mare zâmbet pe fețe. Suntem destul de mici ca să ne pese și destul de mari ca să fim competitivi (traducere dintr-un material de promovare pe care l-am primit la târg - vezi foto). Pregătim un eveniment foarte important pentru noi în care vom povești jurnalul nostru de călătorie în 2022 și vom lansa calendarul de oferte pe 2023. Stați cu ochii pe noi!

04 NOIEMBRIE 2022

Povestea GHERLEI

Povestea Gherlei!
Contribuția Dor Travel pentru evenimentul Visit ARMENOPOLIS
Ascultați și vizitați!
Mulțumesc Sergiu de la Pro Armenopolis si Claudiu de la Via Cluj Tv
Gherla, destinație turistică pe harta României!
Parteneri Adventure Academy și Gherla Sunt eu

06 NOIEMBRIE 2022

Visit ARMENOPOLIS

6 noiembrie, 17 grade, soare, decor de toamnă, fotografii vechi și noi, Gherla destinație turistică, poveștile comunității, Povestea audio a Orașului, Gherla City app, oameni deschiși, atmosferă caldă, degustare mâncare din gastronomia locală. Așa descriem azi, cu zâmbetul pe buze, ziua de ieri. Un început! De la 12.00 la 18.00 am umplut spațiul din curtea Agenției de lume bună și vorbe înțelepte, râsete, muzică și dans! Visit ARMENOPOLIS Am legat mai bine prieteniile și am închegat parteneriate pentru oferta turistică a Gherlei. După acest eveniment în care am reunit trecutul istoric cu experiențele prezentului, avem multă inspirație pentru a crea cele mai frumoase oferte și trasee care pun Gherla pe harta turistică a României! Evenimentul a fost organizat de Adventure Academy cu sprijinul Dor Travel și Gherla Sunt eu. Mulțumim!

22 OCTOMBRIE 2022

DOR de PEDALAT si drumetie in Dolomiti

Am încheiat ieri o superbă călătorie în Italia! Circuitul Veneția, Murano, Verona, Lago di Garda. Pozele sunt superbe și experiența inedită! Mulțumim călătorilor noștri! Pe curând!

13 OCTOMBRIE 2022

INFO TRIP - Ungaria, Slovenia, Italia

3 țări: Ungaria, Slovenia, Italia! 8 locuri de vis: Maribor, Ljubljana, Veneția, Verona, Malcesine, Riva di Garda, Koper, Budapesta. Circuit potrivit pentru familii sau grupuri care doresc să petreacă experiențe de neuitat, împreună! Slovenia, surpriza foarte plăcută a călătoriei!

08 OCTOMBRIE 2022

Lansare VIA TRANSILVANICA - Alba Iulia

"Când un turist intra pe Via Transilvanica, într-un sat se coace o pâine!" - extras din discursul lui Alin Useriu, de azi în CETATEA ALBA CAROLINA, de la lansarea celor 1400 de km de drumeție cu cele 35109 marcaje de pe acest drum, care unește Putna cu Drobeta Turnu Severin. Ne vedem pe drum! Bravo Tasuleasa Social! Dor Travel a ales sa fie prezent la eveniment pentru că ne place orice inițiativă valoroasă de promovare a României și a Turismului de experiențe!

10 SEPTEMBRIE 2022

DOR de MUNTENEGRU-Hai să (re)descoperim fermecătorul Muntenegru, pe bicicletă

Peisaje ce te inspiră la visare! Circuit Muntenegru, septembrie 2022! Dor de Muntenegru-Hai sa (re)descoperim fermecatorul Muntenegru, pe bicicleta, ediția 2!
Zile active pe 2 roți de până la 80 de km pe zi și peste 1900 m diferența de nivel în Durmitor și Lovcen, îmbinate frumos cu activități de rafting de 15 km pe Tara cu pornire de la Pluzine, plajă pe rivieră și vizitarea orașelor medievale, animate de lume și pline de istorie și culoare Kotor și Budva, degustare de vinuri la crama Vinarija Kopitović, plimbare cu barca în Delta Skadar, dar și în jurul Sveti Stefan pe Marea Adriatică. Ne-am revăzut cu prietenii noștri de la Radonjic Apartments Montenegro
Oameni faini au fost alături de noi, care au încurajat Dor Travel să își continue misiunea: #creatoriivacantelordeneuitat

30 AUGUST - 08 SEPTEMBRIE 2022

INFO TRIP - Traseul Dunării

Timp de 10 zile am parcurs un traseu, cu biciclete electrice, de 1000 km de la Izvorul Dunarii -Padurea Neagra pana la Viena. A fost o tura de testare iar anul viitor o sa organizam impreuna cu Dor Travel , o tura de o saptamana (aproximativ 350 km), pe cea mai faina parte a traseului care insoteste cursul Dunarii in Germania si Austria. Ne-au impresionat oamenii- "dunarenii", cu respectul lor nemarginit pentru cadoul primit de la natura: Dunarea. Ei pastreaza curat si ingrijit cursul apei, precum propria ograda. Mandria ca apartin acestor locuri reiese din denumirile localitatilor, care majoritatea au adaugat numele Donau...iar in discutiile cu ei majoritatea te intreaba: "Asa-i ca partea asta de Dunare este cea mai frumoasa?"...Si Da, Dunarea este foarte frumoasa in orice loc ai privi-o!

27 AUGUST 2022

MIEZ DE VARĂ - până-n seară, Budești

Experiență inedită! #drumetie #mestesug #gastronomie și mult mult mai mult! Oameni frumoși au fost alături de Dor Travel la primul eveniment în aer liber organizat la Șura Haiducului, un spațiu generos și cu o priveliște idilică, aflat la ieșirea din Budești spre Ocna Sugatag DJ 109F, aici:
https://goo.gl/maps/huVBuQFgKex9CET59. Brunch cu produse locale, drumeție cu bicicleta, plimbare prin Breb cu vizita la prietenii de la Casa Maramureșeană Larisa și la Breb 148 - Local Food&Garden, demonstrație de meșteșuguri la dl. Opriș de la Opinci Traditionale, la horincie și la Moara de apă din Sârbi, vizită la Biserica De lemn "sfântul Nicolae" din Budești, Josani și povestea lui Pintea Haiducul, participarea la începutul unei nunți tradiționale, ceaun cu tocăniță de hribi - mulțumim Rodica pentru ciupercile proaspăt culese de dimineață, vizionare de film alături de #ioanteglas de la Pensiunea Maramureșul Străvechi (promo: https://youtu.be/EYz8-ndKEN0), Eco Maramureș, WWF Romania, prieteni de la I.P.A. - International Police Association, ansamblul Coconii Budeștiului, vecinii locului îmbrăcați în straie populare și prietenii care ne-au onorat cu prezența! #creatoriivacantelordeneuitat #calatorieinie. Luminile nopții ne-au surprins împreună la o discuție pe baloții de paie despre oameni cu inițiativă precum profesorii #Dunca. Mulțumim! Este doar începutul!

20 AUGUST 2022

MIEZ DE VARĂ - până-n seară, Poiana Botizii

Anul acesta am descoperit unul dintre cele mai frumoase meleaguri din lume. Undeva în Țara Lăpușului - Primăria Comunei Băiuț, Maramureș - ți se deschide un peisaj care te cuprinde și te cucerește, te impresionează și te face să revii... la fel ca dorul ! Din pasiune pentru turism și experiențe inedite, Dor Travel a țesut povestea MIEZ DE VARĂ - până-n seară. Peștera cu Oase și Piatra Pintii, izvorul de apă minerală Borcut, Codrii Seculari de la Strâmbu Băiuț, multe minuni în același loc! Povestea a început ieri 20 august 2022, la Cabana Drumețului în Poiana Botizii !

08-13 AUGUST 2022

MARAMUREȘ Grand TOUR

La Maramureș Grand Tour admirăm splendoarea peisajului de vară! Redescoperim locuri vechi, prin ochii atenți și curioși ai călătorului pe bicicletă!
Pedalăm pe Drumul Maramuresului

03 AUGUST 2022

INFO TRIP în ATENA, Grecia

Dor Travel poartă cu mândrie IE la Acropole! #calatorieinie la Atena, Grecia!

27 IULIE 2022

Tur urban Gherla - DOR de ARMENOPOLIS

Peste 20 de persoane au apreciat experiența oferită de Dor Travel ca fiind inedită. Au descoperit alături de noi un oraș frumos, au apreciat poveștirile interesante spuse cu mult entuziasm de Dorin Farcas și au savurat ciorba de hurut cu specific armenesc de la Pensiunea Ioana Gherla. Multumim oameni frumoși că ați venit să cunoașteți Gherla!

18 - 22 IULIE 2022

Tabără MARAMUREȘ 1

Suntem în plină activitate din Tabără Maramureș 1. Copiii sunt extraordinari! Dor Travel are parteneri minunați și sprijin în comunitatea locală! Mulțumim Maramu' Lakeside, Sub Stejar, Viorel Coroian, Chira Art pentru găzduire, mese gustoase, ateliere, ghidaj în drumeție. Cuvintele copiilor spun totul: "măcar de am mai sta 3 luni"!

27 - 30 IULIE 2022

TABĂRĂ la PODINA pentru copii din Diosig

Finalul de lună iunie ne-a bucurat cu activități foarte diverse. Una dintre acestea a fost tabăra organizată pentru copiii școlii din Diosig la Podinaresort în Ungureni Maramureș. 55 de copii și profesori însoțitori au petrecut frumos alături de Dor Travel zile pline de activități, într-un loc de poveste. Multumim Fundatia Heks/Eper Romania și Şcoala Diosig Official.

24 IUNIE - 03 IULIE 2022

Lavanda Lola Fest 2022

In data de 24 iunie si 3 iulie, Dor Travel participă la ultima zi din cadrul Lavanda Lola Fest 2022. Suntem într-un decor minunat, cu expoziție de veșminte tradiționale și ateliere de pictură!

11-13 IUNIE 2022

DOR de PEDALAT in Apuseni si dormit la cort

Tura de MTB aventuroasa in Apuseni

Tura din prima zi s-a desfasurat pe drumuri de pietris si cu iarbă, pe un traseu cu o lungime de 35 km si o elevatie insumata de 1200 m. Traseul a fost continuat prin Padurea Sloboda, Ramet, Bradesti, Valea Poienii, pe langa Raven s Nest, cu campare la cort de glamping langa Vanatarile Ponorului, intr-un loc de belvedere fantastic! Am facut o vizita la Vanatarile Ponorului A doua zi , duminica 12 iunie 2022, am pornit intr-o noua aventura apuseana descoperind locuri de poveste, cu case acoperite cu paie, in care traiesc oameni simpli. Traseul a cuprins locuri precum Dupa Deal-Macaresti-Barlesti Catun-Cojocari-Valea Barnii-Barlesti-Valea Tupilor-Mogos-Valea Alba-Poieni-Lupulesti-Bucium, 45 km si o urcare totala de 1100. Luni, 13 iunie 2022, am efectuat un traseu MTB de 25 km pe offroad si drum asfaltat cu 1000 m urcare totala, pe langa lacul Geamana, colorat, din care se iteste turnul vechii biserici inundate, iar pe parcursul pedalatului am admirat satele motesti si peisajele montane din zona Rosia Montana.

04 IUNIE 2022

Vizită la SOMEȘ DELIVERY

Azi Dor Travel a vizitat Someș Delivery. Am admirat, am povestit și am propus soluții de a vizita Ținutul Fluturelui Albastru, pentru a promova oamenii locului, meșteșugurile, produsele tradiționale și comunitățile!

03 IUNIE 2022

DOR de BICICLETĂ

Vineri, 3 iunie, Dor Travel a călătorit în ie, cu elevii de la Liceul Ana Ipătescu din Gherla, clasele a X-a! Am povestit despre meserii de succes, despre cine sunt ei și care sunt nevoile pe piața muncii l, am poposit la Ungureni unde gazdele ne-au primit în spațiul minunat de la Podina Resort și am descoperit tainele tradițiilor și oamenii locului la Rogoz, Maramures, Romania la casa muzeală de lângă Biserica patrimoniu UNESCO! Am dat și temă de gândire și reflecție!

01 IUNIE 2022

DOR de CĂLĂTORIE în copilărie

Încă visăm frumos după cele 10 ore de joacă la evenimentul Dor de călătorie în copilărie. Anul acesta de 1 iunie am sărbătorit la Gherla, la sediul Agenției Dor Travel. Cum a ieșit vedeți și voi în pozele de mai jos. Ateliere de pâine și pizza, ateliere de simțuri, de plastilină, loc de joacă, muzică și multă voie bună. Mulțumim dragi părinți că ați ales să fiți copii. Mulțumim copii iubiți că ne învățați în fiecare zi să zâmbim! Mulțumim comunității locale Desaga cu legume Punct Gastronomic Local - Cornești RazZ Music Show și Bere Made in Câmpenești

21-22 MAI 2022

DOR de MARAMUREȘ 2 zile în Țara de dincolo de deal

2 zile de poveste, în Maramureşul voievodal/ istoric sau Maramureșul de dincolo de Deal.

Pentru că încurajăm mișcarea în aer liber și drumețiile, promovăm meșteșugul (tradiție și meserie) și oamenii care îl transmit mai departe și mai ales pentru că iubim bunătățile culinare care definesc comunitățile, am organizăt această excursie cu dor de călătorie în timp, în zone pitorești precum Pasul Gutâi, Tăul Chendroaiei, Tăul Morărenilor, Breb, Bârsana, Săcel.

09 MAI 2022

INFO TRIP ÎN ITALIA, VENEȚIA - VERONA - LAGO DI GARDA

Pregătim circuitul Veneția-Verona-Lago di Garda. Haideți să descoperim împreună în perioada 26 octombrie - 2 noiembrie 2022, orașele Veneția și Verona, cu un farmec aparte, pline de oameni veseli și flori, atelierele de sticlărie de la Murano, experiența de degustare a vinului din Verona și traseul de biciclete de o frumusețe unică din jurul Lago di Garda. În curând!

12 APRILIE 2022

INFO TRIP ÎN SPANIA, ANDALUZIA

Dor Travel călătorește în Andaluzia, Spain.info. Documentăm un circuit pentru toamna lui 2022. Sudul Spaniei spune o poveste despre mult soare, mare și ocean în culori smaraldice, moștenire istorică bogată, civilizații diverse, natură luxuriantă, culturi intinse de măslini și portocali, vinuri deosebite cu arome de nucă, fieste și procesiuni la scară impresionantă în toate comunitățile, spectacole de flamenco, cu multă emoție, peisaje cu panorame încântătoare, stare de bine, plimbări lungi la pas sau cu bicicleta, verde în zeci de nuanțe cum nu găsești niciunde în luna lui aprilie, cultură și artiști celebri, clădiri albe, cărări de munte pietruite, sate în stâncă și cetăți cucerite de dominatori, mituri, dar și momente decisive în istorie despre împărțirea lumii în diverse perioade. Peste 20.000 de pași pe zi, 130 km parcurși pe jos prin Málaga, Montilla, Cordoba, Sevilla, Carmona, Cádiz, Gibraltar, Algeciras, Jimena de la Frontera, Ronda, Setenil de las Botegas, Marbella. Pregătim o nouă seară tematică Dor de Spania, în care vă vom cuceri și pe voi cu istorioare despre locurile prin care am trecut. În curând!

01 APRILIE 2022

TUR GHIDAT - DOR DE ARMENOPOLIS

Primul tur ghidat Dor de Armenopolis organizat de agenția Dor Travel s-a bucurat de un interes foarte mare din partea voastră. Vă mulțumim că ne-ați sprijiniți în acest frumos început! După povestea la pas tihnit, ne-am vom bucurat împreună de ciorba de hurut, preparată în mod tradițional cu urechiușe armenești, la Pensiunea Ioana Gherla.

18 FEBRUARIE 2022

INFO TRIP ÎN MARAMUREȘ, RĂZOARE

Dor Travel a ajuns azi în Răzoare și cu ajutorul lui #ViorelCoroian am descoperit acest loc minunat! Ne vom întoarce sigur aici cu oaspeți, cu toți acei călători care vor să petreacă zile însorite, bucurându-se de tradiții și de drumeție! La bună primăvară, după ce trec zăpezile mari, care încă acoperă Maramureșul!

12 FEBRUARIE 2022

INFO TRIP ÎN MARAMUREȘ, ROGOZ

Dor Travel în vizită la Rogoz, Maramures, Romania Am întâlnit niște oameni calzi ca soarele ce ne-a luminat toată călătoria. Zi de poveste, un miez de inspirație. Descoperim cu drag și dor povestea sătenilor și a tradițiilor din Țara Lapușului. Vrem să arătăm și altora ce lucruri minunate le ies din mâinile înzestrate cu pricepere și ce emoții puternice provoacă oamenii locului cu vorba lor dulce. Zăpada rezistă! Iarnă autentică! În curând! Mulțumiri pline de apreciere #calinamarzac și #sculptorrogoz

07 FEBRUARIE 2022

INFO TRIP ÎN MARAMUREȘ, PEȘTERA CU OASE

Drumeție la Peștera lui Pintea, traseu turistic cunoscut ca Peștera cu Oase din Poiana Botizii! Descoperim împreună Maramureșul!

06 FEBRUARIE 2022

INFO TRIP ÎN MARAMUREȘ, CREASTA COCOȘULUI

2022, Creasta cocoșului, Maramureș! Am hotărât să continuăm și am fost răsplătiți cu cel mai frumos apus! Frumusețea naturii nu poate fi descrisă în cuvinte, doar admirată! Momentul perfect: #goldenhour

22 MARTIE 2022

LANSAREA AGENȚIEI

Mulțumim tuturor invitaților care au decis să fie alături de noi la acest prim pas! Mai jos puteți urmări cum a decurs evenimentul.

La eveniment au participat: reprezentanți ai autorităților locale și centrale, directori de școli și grădinițe, furnizori locali de produse tradiționale și servicii turistice, antreprenori și reprezentanți ai mediului privat, familii cu copii, reprezentanți ai Centrelor de informare turistică,  ai unităților de cazare și a altor agenții de turism din zonă, jurnaliști și creatori de conținut pe platforme și bloguri de turism, ONG-uri și alte inițiative locale de promovare a tradițiilor și comunităților.

Marți, 22 martie 2022, începând cu ora 18.00, la Pensiunea Ioana din Gherla, str. Clujului nr. 4, Dor Travel a organizat evenimentul de lansare a noii agenții de turism organizatoare pe piața din România.

  1. ro
  2. en
  3. fr

CĂLĂTORIE ÎN IE

Dor Travel se poziționează în rândul agențiilor care scriu povestea anului 2022 în turismul românesc. Există multe locuri valoroase care merită promovate din punct de vedere turistic. Noi le vizităm, le descoperim și vi le prezentăm. Credem cu tărie că prin turism pot fi dezvoltate în mod real comunitățile locale.” – Simona Bartiș, Asociat Dor Travel.

”Agenția noastră promovează conceptul de vacanță cu trei tipuri de activități: drumeție, meșteșug și gastronomie locală. Astfel, experiența călătorilor este surprizătoare și savuroasă. Le propunem acestora să se bucure de timpul liber în natură, să descopere la pas sau de pe bicicletă, frumusețea și simplitatea locurilor, puterea creației populare și aroma meselor tradiționale. Susținem inițiativele locale care investesc în păstrarea tradițiilor vii.” – Dorin Farcaș, Asociat Dor Travel.

MARCĂ ÎNREGISTRATĂ LA NIVEL EUROPEAN

CONTRACTUL CU UNITĂȚILE DE CAZARE

CONTRACTUL CU AGENȚIILE REVÂNZĂTOARE

CONTRACTUL CU TURISTUL

ASIGURARE FALIMENT

LICENȚA DE TURISM

CERTIFICAT D.A.T.

CUI

Termeni și condiții

Politica de prelucrare a datelor

Politica de cookie-uri

ANPC

Modalități de plată

Contact

 +40 744 671 685

 agentiadortravel@gmail.com

 rezervare@dortravel.ro

SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL

CUI 45469113

J12/177/2022

RO29 BTRL RON CRT 06 3059 4001

BANCA TRANSILVANIA

1 Decembrie 1918 nr. 18, Gherla, Cluj, România

AUTORIZAȚII

COPYRIGHT @2024 Toate drepturile sunt rezervate SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL