COPYRIGHT @2022 Toate drepturile sunt rezervate SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL

AUTORIZAȚII

Contact

 +40 744 671 685

 +40 758 522 522

 agentiadortravel@gmail.com

 rezervare@dortravel.ro

SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL

CUI 45469113

J12/177/2022

RO29 BTRL RON CRT 06 3059 4001

BANCA TRANSILVANIA

1 Decembrie 1918 nr. 18, Gherla, Cluj, România

Termeni și condiții

Politica de prelucrare a datelor

Politica de cookie-uri

ANPC

Modalități de plată

CUI

BREVET DE TURISM

LICENȚA DE TURISM

ASIGURARE FALIMENT

CONTRACTUL CU TURISTUL

CONTRACTUL CU AGENȚIILE REVÂNZĂTOARE

Dor Travel se poziționează în rândul agențiilor care scriu povestea anului 2022 în turismul românesc. Există multe locuri valoroase care merită promovate din punct de vedere turistic. Noi le vizităm, le descoperim și vi le prezentăm. Credem cu tărie că prin turism pot fi dezvoltate în mod real comunitățile locale.” – Simona Bartiș, Asociat Dor Travel.

”Agenția noastră promovează conceptul de vacanță cu trei tipuri de activități: drumeție, meșteșug și gastronomie locală. Astfel, experiența călătorilor este surprizătoare și savuroasă. Le propunem acestora să se bucure de timpul liber în natură, să descopere la pas sau de pe bicicletă, frumusețea și simplitatea locurilor, puterea creației populare și aroma meselor tradiționale. Susținem inițiativele locale care investesc în păstrarea tradițiilor vii.” – Dorin Farcaș, Asociat Dor Travel.

CĂLĂTORIE ÎN IE

Marți, 22 martie 2022, începând cu ora 18.00, la Pensiunea Ioana din Gherla, str. Clujului nr. 4, Dor Travel a organizat evenimentul de lansare a noii agenții de turism organizatoare pe piața din România.

La eveniment au participat: reprezentanți ai autorităților locale și centrale, directori de școli și grădinițe, furnizori locali de produse tradiționale și servicii turistice, antreprenori și reprezentanți ai mediului privat, familii cu copii, reprezentanți ai Centrelor de informare turistică,  ai unităților de cazare și a altor agenții de turism din zonă, jurnaliști și creatori de conținut pe platforme și bloguri de turism, ONG-uri și alte inițiative locale de promovare a tradițiilor și comunităților.

Mulțumim tuturor invitaților care au decis să fie alături de noi la acest prim pas! Mai jos puteți urmări cum a decurs evenimentul.

LANSAREA AGENȚIEI

22 MARTIE 2022

2022, Creasta cocoșului, Maramureș! Am hotărât să continuăm și am fost răsplătiți cu cel mai frumos apus! Frumusețea naturii nu poate fi descrisă în cuvinte, doar admirată! Momentul perfect: #goldenhour

INFO TRIP ÎN MARAMUREȘ, CREASTA COCOȘULUI

06 FEBRUARIE 2022

Drumeție la Peștera lui Pintea, traseu turistic cunoscut ca Peștera cu Oase din Poiana Botizii! Descoperim împreună Maramureșul!

INFO TRIP ÎN MARAMUREȘ, PEȘTERA CU OASE

07 FEBRUARIE 2022

Dor Travel în vizită la Rogoz, Maramures, Romania Am întâlnit niște oameni calzi ca soarele ce ne-a luminat toată călătoria. Zi de poveste, un miez de inspirație. Descoperim cu drag și dor povestea sătenilor și a tradițiilor din Țara Lapușului. Vrem să arătăm și altora ce lucruri minunate le ies din mâinile înzestrate cu pricepere și ce emoții puternice provoacă oamenii locului cu vorba lor dulce. Zăpada rezistă! Iarnă autentică! În curând! Mulțumiri pline de apreciere #calinamarzac și #sculptorrogoz

INFO TRIP ÎN MARAMUREȘ, ROGOZ

12 FEBRUARIE 2022

Dor Travel a ajuns azi în Răzoare și cu ajutorul lui #ViorelCoroian am descoperit acest loc minunat! Ne vom întoarce sigur aici cu oaspeți, cu toți acei călători care vor să petreacă zile însorite, bucurându-se de tradiții și de drumeție! La bună primăvară, după ce trec zăpezile mari, care încă acoperă Maramureșul!

INFO TRIP ÎN MARAMUREȘ, RĂZOARE

18 FEBRUARIE 2022

Primul tur ghidat Dor de Armenopolis organizat de agenția Dor Travel s-a bucurat de un interes foarte mare din partea voastră. Vă mulțumim că ne-ați sprijiniți în acest frumos început! După povestea la pas tihnit, ne-am vom bucurat împreună de ciorba de hurut, preparată în mod tradițional cu urechiușe armenești, la Pensiunea Ioana Gherla.

TUR GHIDAT - DOR DE ARMENOPOLIS

01 APRILIE 2022

Dor Travel călătorește în Andaluzia, Spain.info. Documentăm un circuit pentru toamna lui 2022. Sudul Spaniei spune o poveste despre mult soare, mare și ocean în culori smaraldice, moștenire istorică bogată, civilizații diverse, natură luxuriantă, culturi intinse de măslini și portocali, vinuri deosebite cu arome de nucă, fieste și procesiuni la scară impresionantă în toate comunitățile, spectacole de flamenco, cu multă emoție, peisaje cu panorame încântătoare, stare de bine, plimbări lungi la pas sau cu bicicleta, verde în zeci de nuanțe cum nu găsești niciunde în luna lui aprilie, cultură și artiști celebri, clădiri albe, cărări de munte pietruite, sate în stâncă și cetăți cucerite de dominatori, mituri, dar și momente decisive în istorie despre împărțirea lumii în diverse perioade. Peste 20.000 de pași pe zi, 130 km parcurși pe jos prin Málaga, Montilla, Cordoba, Sevilla, Carmona, Cádiz, Gibraltar, Algeciras, Jimena de la Frontera, Ronda, Setenil de las Botegas, Marbella. Pregătim o nouă seară tematică Dor de Spania, în care vă vom cuceri și pe voi cu istorioare despre locurile prin care am trecut. În curând!

INFO TRIP ÎN SPANIA, ANDALUZIA

12 APRILIE 2022

Pregătim circuitul Veneția-Verona-Lago di Garda. Haideți să descoperim împreună în perioada 26 octombrie - 2 noiembrie 2022, orașele Veneția și Verona, cu un farmec aparte, pline de oameni veseli și flori, atelierele de sticlărie de la Murano, experiența de degustare a vinului din Verona și traseul de biciclete de o frumusețe unică din jurul Lago di Garda. În curând!

INFO TRIP ÎN ITALIA, VENEȚIA - VERONA - LAGO DI GARDA

09 MAI 2022

2 zile de poveste, în Maramureşul voievodal/ istoric sau Maramureșul de dincolo de Deal.

Pentru că încurajăm mișcarea în aer liber și drumețiile, promovăm meșteșugul (tradiție și meserie) și oamenii care îl transmit mai departe și mai ales pentru că iubim bunătățile culinare care definesc comunitățile, am organizăt această excursie cu dor de călătorie în timp, în zone pitorești precum Pasul Gutâi, Tăul Chendroaiei, Tăul Morărenilor, Breb, Bârsana, Săcel.

DOR de MARAMUREȘ 2 zile în Țara de dincolo de deal

21-22 MAI 2022

Încă visăm frumos după cele 10 ore de joacă la evenimentul Dor de călătorie în copilărie. Anul acesta de 1 iunie am sărbătorit la Gherla, la sediul Agenției Dor Travel. Cum a ieșit vedeți și voi în pozele de mai jos. Ateliere de pâine și pizza, ateliere de simțuri, de plastilină, loc de joacă, muzică și multă voie bună. Mulțumim dragi părinți că ați ales să fiți copii. Mulțumim copii iubiți că ne învățați în fiecare zi să zâmbim! Mulțumim comunității locale Desaga cu legume Punct Gastronomic Local - Cornești RazZ Music Show și Bere Made in Câmpenești

DOR de CĂLĂTORIE în copilărie

01 IUNIE 2022

Vineri, 3 iunie, Dor Travel a călătorit în ie, cu elevii de la Liceul Ana Ipătescu din Gherla, clasele a X-a! Am povestit despre meserii de succes, despre cine sunt ei și care sunt nevoile pe piața muncii l, am poposit la Ungureni unde gazdele ne-au primit în spațiul minunat de la Podina Resort și am descoperit tainele tradițiilor și oamenii locului la Rogoz, Maramures, Romania la casa muzeală de lângă Biserica patrimoniu UNESCO! Am dat și temă de gândire și reflecție!

DOR de BICICLETĂ

03 IUNIE 2022

Azi Dor Travel a vizitat Someș Delivery. Am admirat, am povestit și am propus soluții de a vizita Ținutul Fluturelui Albastru, pentru a promova oamenii locului, meșteșugurile, produsele tradiționale și comunitățile!

Vizită la SOMEȘ DELIVERY

04 IUNIE 2022

Tura de MTB aventuroasa in Apuseni

Tura din prima zi s-a desfasurat pe drumuri de pietris si cu iarbă, pe un traseu cu o lungime de 35 km si o elevatie insumata de 1200 m. Traseul a fost continuat prin Padurea Sloboda, Ramet, Bradesti, Valea Poienii, pe langa Raven s Nest, cu campare la cort de glamping langa Vanatarile Ponorului, intr-un loc de belvedere fantastic! Am facut o vizita la Vanatarile Ponorului A doua zi , duminica 12 iunie 2022, am pornit intr-o noua aventura apuseana descoperind locuri de poveste, cu case acoperite cu paie, in care traiesc oameni simpli. Traseul a cuprins locuri precum Dupa Deal-Macaresti-Barlesti Catun-Cojocari-Valea Barnii-Barlesti-Valea Tupilor-Mogos-Valea Alba-Poieni-Lupulesti-Bucium, 45 km si o urcare totala de 1100. Luni, 13 iunie 2022, am efectuat un traseu MTB de 25 km pe offroad si drum asfaltat cu 1000 m urcare totala, pe langa lacul Geamana, colorat, din care se iteste turnul vechii biserici inundate, iar pe parcursul pedalatului am admirat satele motesti si peisajele montane din zona Rosia Montana.

DOR de PEDALAT in Apuseni si dormit la cort

11-13 IUNIE 2022

In data de 24 iunie si 3 iulie, Dor Travel participă la ultima zi din cadrul Lavanda Lola Fest 2022. Suntem într-un decor minunat, cu expoziție de veșminte tradiționale și ateliere de pictură!

Lavanda Lola Fest 2022

24 IUNIE - 03 IULIE 2022

Finalul de lună iunie ne-a bucurat cu activități foarte diverse. Una dintre acestea a fost tabăra organizată pentru copiii școlii din Diosig la Podinaresort în Ungureni Maramureș. 55 de copii și profesori însoțitori au petrecut frumos alături de Dor Travel zile pline de activități, într-un loc de poveste. Multumim Fundatia Heks/Eper Romania și Şcoala Diosig Official.

TABĂRĂ la PODINA pentru copii din Diosig

27 - 30 IULIE 2022

Suntem în plină activitate din Tabără Maramureș 1. Copiii sunt extraordinari! Dor Travel are parteneri minunați și sprijin în comunitatea locală! Mulțumim Maramu' Lakeside, Sub Stejar, Viorel Coroian, Chira Art pentru găzduire, mese gustoase, ateliere, ghidaj în drumeție. Cuvintele copiilor spun totul: "măcar de am mai sta 3 luni"!

Tabără MARAMUREȘ 1

18 - 22 IULIE 2022

Peste 20 de persoane au apreciat experiența oferită de Dor Travel ca fiind inedită. Au descoperit alături de noi un oraș frumos, au apreciat poveștirile interesante spuse cu mult entuziasm de Dorin Farcas și au savurat ciorba de hurut cu specific armenesc de la Pensiunea Ioana Gherla. Multumim oameni frumoși că ați venit să cunoașteți Gherla!

Tur urban Gherla - DOR de ARMENOPOLIS

27 IULIE 2022

Dor Travel poartă cu mândrie IE la Acropole! #calatorieinie la Atena, Grecia!

INFO TRIP în ATENA, Grecia

03 AUGUST 2022

La Maramureș Grand Tour admirăm splendoarea peisajului de vară! Redescoperim locuri vechi, prin ochii atenți și curioși ai călătorului pe bicicletă!
Pedalăm pe Drumul Maramuresului

MARAMUREȘ Grand TOUR

08-13 AUGUST 2022

Anul acesta am descoperit unul dintre cele mai frumoase meleaguri din lume. Undeva în Țara Lăpușului - Primăria Comunei Băiuț, Maramureș - ți se deschide un peisaj care te cuprinde și te cucerește, te impresionează și te face să revii... la fel ca dorul ! Din pasiune pentru turism și experiențe inedite, Dor Travel a țesut povestea MIEZ DE VARĂ - până-n seară. Peștera cu Oase și Piatra Pintii, izvorul de apă minerală Borcut, Codrii Seculari de la Strâmbu Băiuț, multe minuni în același loc! Povestea a început ieri 20 august 2022, la Cabana Drumețului în Poiana Botizii !

MIEZ DE VARĂ - până-n seară, Poiana Botizii

20 AUGUST 2022

Experiență inedită! #drumetie #mestesug #gastronomie și mult mult mai mult! Oameni frumoși au fost alături de Dor Travel la primul eveniment în aer liber organizat la Șura Haiducului, un spațiu generos și cu o priveliște idilică, aflat la ieșirea din Budești spre Ocna Sugatag DJ 109F, aici:
https://goo.gl/maps/huVBuQFgKex9CET59. Brunch cu produse locale, drumeție cu bicicleta, plimbare prin Breb cu vizita la prietenii de la Casa Maramureșeană Larisa și la Breb 148 - Local Food&Garden, demonstrație de meșteșuguri la dl. Opriș de la Opinci Traditionale, la horincie și la Moara de apă din Sârbi, vizită la Biserica De lemn "sfântul Nicolae" din Budești, Josani și povestea lui Pintea Haiducul, participarea la începutul unei nunți tradiționale, ceaun cu tocăniță de hribi - mulțumim Rodica pentru ciupercile proaspăt culese de dimineață, vizionare de film alături de #ioanteglas de la Pensiunea Maramureșul Străvechi (promo: https://youtu.be/EYz8-ndKEN0), Eco Maramureș, WWF Romania, prieteni de la I.P.A. - International Police Association, ansamblul Coconii Budeștiului, vecinii locului îmbrăcați în straie populare și prietenii care ne-au onorat cu prezența! #creatoriivacantelordeneuitat #calatorieinie. Luminile nopții ne-au surprins împreună la o discuție pe baloții de paie despre oameni cu inițiativă precum profesorii #Dunca. Mulțumim! Este doar începutul!

MIEZ DE VARĂ - până-n seară, Budești

27 AUGUST 2022

Timp de 10 zile am parcurs un traseu, cu biciclete electrice, de 1000 km de la Izvorul Dunarii -Padurea Neagra pana la Viena. A fost o tura de testare iar anul viitor o sa organizam impreuna cu Dor Travel , o tura de o saptamana (aproximativ 350 km), pe cea mai faina parte a traseului care insoteste cursul Dunarii in Germania si Austria. Ne-au impresionat oamenii- "dunarenii", cu respectul lor nemarginit pentru cadoul primit de la natura: Dunarea. Ei pastreaza curat si ingrijit cursul apei, precum propria ograda. Mandria ca apartin acestor locuri reiese din denumirile localitatilor, care majoritatea au adaugat numele Donau...iar in discutiile cu ei majoritatea te intreaba: "Asa-i ca partea asta de Dunare este cea mai frumoasa?"...Si Da, Dunarea este foarte frumoasa in orice loc ai privi-o!