Prenume
Nume
Adresa ta de e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

de la

590 EUR

DOR de GRAI ROMÂNESC în INIMA EUROPEI

01-04 FEBRUARIE 2024

Locația:

BRUXELLES, Belgia
 
Servicii incluse:
Transport cu avionul dus-întors, cu bagaj mic de mână
Cazare 3 nopți la Bruxelles în cameră dublă, triplă sau apartament
Degustare de bere la Ghent
Intrare la Parlamentarium
Vizită la fabrica de ciocolată din Bruges
Bilet la concertul Subcarpați
Asistență turistică și ghid
 
Servicii neincluse:
Asigurare storno și asigurare medicală
Transportul cu trenul în Belgia (aproximativ 100 eur în total)
Atelier la fabrica de ciocolată (aproximativ 50 eur)
Servicii de masă
Bagaj priority / cală - opțiune cu cost suplimentar - se poate adăuga până în momentul check-in
Selecție locuri apropiate - opțiune de check in cu cost suplimentar
Intrări la alte obiective turistice decât cele programate
Alte cheltuieli personale.
 
Preț: de la 590 eur / persoană.
 
Grup recomandat: 12-16 persoane.
Desfășurător
 
Ziua 1
TRASEU Avion Cluj/ București – Charleroi Bruxelles / Charleroi - Ghent

 

GHENT - un cocktail cultural la scară umană. Cu sloganul Dont be our tourist. Be our guest (Nu fii turist, fii oaspetele nostru), Ghent este numit ‘Manhattanul Medieval’ avand 3 monumente recunoscute UNESCO, peste 1.300.000 de vizitatori anual, 11.500 de biciclete de inchiriat pentru a parcurge mai lin unul dintre cele mai instagramabile orase din lume și peste 69.000 de bucăti de brânză cu muștar vândute anual - „uufflakke” Desigur să nu uităm de pralinele de ciocolată. Ghent iubește aurul negru – ciocolata, fiind un motiv de mândrie națională. Este recunoscut cu ușurință și pentru șuncă, muștar (cel mai bun din țară) și cartofi prăjiți (deveniți motiv de dispută cu francezii). Desigur să nu uităm de berea artizanală produsă la mănăstire BAVO. Ne vom delecta cu gustul berii artizanale.

Obiective de vizitat:

 • Castelul Cavalerilor

 • Clopotnița Ghent, patrimoniu mondial - Dragonul, mascota de foc a Ghentului

 • Piața Măcelarilor cu degustare de bere Locală

 • Piața  Achtersikkel cu cele două turnuri, fântâna și academia de muzică.

 • Fotogenică Aleea Graffiti - Aleile întortocheate duc la grădina secretă a lui Hof van Ryhove și la târgul de vechituri de la Bij Sint-Jacobs

Cazare la Bruxelles.
 
 
Ziua 2
TRASEU: Bruxelles - Concert Subcarpați
 

Get inspired by Brussels. Fii inspirat de Bruxelles. În acest oraș, se revitalizează în fiecare an visul european.

Vom începe cu Parlamentarium, cel mai mare centru parlamentar pentru vizitatori din Europa, vizitat deja de peste 2 milioane de oameni. Cartierul European este unul dintre cele mai verzi din Bruxelles! În inima cartierului se află Parcul Leopold, care are un trecut măreț și ilustru. Știați că acest spațiu verde imens a fost cândva o grădină zoologică regală? Parcul Cinquantenaire e unul dintre cele mai frumoase spații deschise din capitală. Admirăm arcul de triumf impunător ridicat în 1880 pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a Belgiei. Urcăm pe acoperișul său și ne bucurăm de o priveliște panoramică magnifică a orașului! Terminăm plimbarea în piețele Ambiorix, Marie-Louise și Marguerite pentru a admira elegantele conace Art Nouveau.

Obiective de vizitat:

 • Grand-Place din Bruxelles, sit al Patrimoniului Mondial UNESCO din 1998

 • PARLAMENTARIUM

 • #EXPERIENCE Europe

 • Pe străzile orașului

Concert Subcarpați

Prin muzica lor Subcarpați reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduce în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Au ales să vorbească despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale fără să le transforme asta într-un discurs.

Cazare la Bruxelles
 
Ziua 3
Traseu : Bruxelles - Bruges (1 oră și 10 minute)

Bruges un loc cald și prietenos, un loc făcut pentru oameni. Un oraș a cărui istorie l-a făcut grozav, rezultând într-o binemeritată clasificare ca sit al Patrimoniului Mondial Unesco. De la Rozenhoedkaai, cheiul pe care odinioară se vindeau mătănii, acum una dintre cele mai frumoase priveliști la Piațeta orașului, de la Lacul Iubirii și canalele sale, până la Beguinaj. Odată, oamenii credeau că aici trăiau nimfe de apă („minnen” în olandeză) și astfel lacul și-a căpătat numele. Adăugați la asta o poveste de dragoste tragică, copaci misterioși și o abundență de verdeață și veți obține un loc plin de romantism.

Choco-Story, Muzeul de ciocolată  din Bruges aduce la viață istoria de 4000 de ani a ciocolatei în cuvinte, imagini și arome.

Muzeul este compus din trei părți, spunând povestea originii și evoluției ciocolatei printr-o colecție unică de aproape o mie de obiecte. Pe lângă istorie, muzeul dezvăluie și modul în care se face ciocolata, cu o atenție deosebită pentru varietatea de materii prime și explicarea procesului de producție. În centrul demonstrativ vom descoperi secretul frumoasei ciocolate mătăsoase și vom avea ocazia de a gusta din produsele din ciocolată fabricate în muzeu.

Sunt locuri emblematice care oferă orașului aspectul său foarte diferit, vechi de secole într-o parte, emblematic de tânăr în altă parte. Te fermecă instantaneu. Dar întotdeauna excepțional de impresionant.

Obiective de vizitat:
 • Rozenhoedkaai,

 • Lacul Iubirii

 • Beguinaj

 • Choco-Story, Muzeul de ciocolată

Cazare la Bruxelles.
 
Ziua 4
Traseu: Avion Bruxelles - Cluj/București.
Agenția Dor Travel organizează DOR DE GRAI ROMÂNESC ÎN INIMA EUROPEI, o vacanță de poveste în Belgia cu participarea la concertul SUBCARPAȚI din Bruxelles, între 01-04 februarie 2024.
 
Dacă vă plac plimbările și mișcarea în aer liber, veți afla că Belgiei i se spune și inima verde, având multe locuri divine de explorat în natură. Vă invităm la o călătorie prin orașele prestigioase, care sunt magnifice din punct de vedere al istoriei, arhitecturii sau culturii. Belgienii iubesc gastronomia. Le place mâncarea bună și ne vor invita să gustăm berile, brânzeturile lor speciale, ciocolata și bomboanele, tocană de vită, și ... cartofii prăjiți, care sunt pur și simplu legendari. Belgia este un loc de distracție și admirație. Belgia este o scenă culturală foarte vibrantă cu expoziții, concerte, festivaluri, teatru, dans. Vom fi în centrul Europei și vom asista la un concert emblematic al trupei românești Subcarpați, pe La Madeleine Bruxelles, 14 Rue Duquesnoy 1000 Regiunea Capitalei Bruxelles, Belgia.  Prin acest eveniment Neaosh Festival Breaz de Cultura si identitate contemporană deschide o serie de evenimente culturale adresate diasporei care vor avea loc, etapizat, pe parcursul anului 2024, în Belgia și în alte state europene cu numeroase comunități romanești.  Prin această călătorie se creează legături puternice cu comunitățile românești din Belgia.
 1. ro
 2. en
 3. fr

MARCĂ ÎNREGISTRATĂ LA NIVEL EUROPEAN

CONTRACTUL CU UNITĂȚILE DE CAZARE

CONTRACTUL CU AGENȚIILE REVÂNZĂTOARE

CONTRACTUL CU TURISTUL

ASIGURARE FALIMENT

LICENȚA DE TURISM

CERTIFICAT D.A.T.

CUI

Termeni și condiții

Politica de prelucrare a datelor

Politica de cookie-uri

ANPC

Modalități de plată

Contact

 +40 744 671 685

 agentiadortravel@gmail.com

 rezervare@dortravel.ro

SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL

CUI 45469113

J12/177/2022

RO29 BTRL RON CRT 06 3059 4001

BANCA TRANSILVANIA

1 Decembrie 1918 nr. 18, Gherla, Cluj, România

AUTORIZAȚII

COPYRIGHT @2024 Toate drepturile sunt rezervate SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL